Tuesday, May 06, 2008

Reflexe

Pescarusii se lasau purtati de curenti in urma fiecarui feribot manati de obisnuinta de a primi hrana de la pasageri. Nu conta vremea de afara, momentul zilei sau daca se incumeta cineva sa ii hraneasca. Le intrase in reflex sa urmareasca vasele de pe insula pe continent si invers, lucru de multe ori fara rost.

Am observat lucrul asta si la noi. Urmarim cu ochii inchisi oameni "model" de pe un mal pe altul pentru ca asa ne-a intrat in reflex, pentru ca e mai usor sa copiem unele lucruri decat sa fim originali.

Specialistii spun ca un obicei se formeaza in 21 de zile. Un lucru repetat timp de 3 saptamani cu regularitate, ne intra in reflex. Tu ce obisnuiesti sa faci? Hai sa scapam macar de un obicei nefolositor in zilele ce urmeaza. Te simti in stare?











5 comments:

  1. Salut, ai aceeasi tema ca a mea! hahaha...

    Ajung pe blog la tine de la stelutza (http://stelutzza.wordpress.com/ )
    Ai idei frumoase la fotografii, apropo ... ce obiective folosesti?
    Am si eu un EOS 30D. Te adaug la mine pe blog. Salut.

    ReplyDelete
  2. Multumesc pentru provocare. Multumesc pentru ca ne faci pofta de iesit in natura.

    ReplyDelete
  3. cre' k tre' sa'tzi fim recunoscatori pt k... ''ne faci pofta'' de Grecia;) Suuuper'reushite pozele (nu k tzi'ash fi spus o noutate;)

    ReplyDelete
  4. uufff, ti-am mai zis si repet, faci niste poze superbe!!!! >:D<

    ReplyDelete
  5. si repet, si repet! Esti un fotograf talentat! Nu pierde pasiunea si darul ce l-ai primit. Unul dintre ele ar fi fotografia!

    ReplyDelete

Mergi pe LifeStudio.ro