Friday, December 29, 2006

In cautarea zapezii

Am stat noi ce am stat, dar vazand ca tot fara zapada am ramas, am zis sa mergem la munte, in cautarea zapezii...
Ne-am trezit la 4:30 si am plecat asa, adormiti, spre gara. Ajunsi acolo, in sfarsit Zapada!!!
Peisajele si lumina buna pe care zapada o reflecta ne-au mangaiat retina, asa ca am fost incantati.
Am luat cateva sanii si am urcat pana la cabana Susai. Ne-am bucurat sa vedem totul alb in juru nostru, lucru rar intalnit in Bucuresti. Coborarea pe sanii a fost punctul forte; am prins ceva viteza, si am avut parte de cateva portiuni bune de alunecare fara oprire...























Tuesday, December 19, 2006

De iarna...

In asteptarea zapezii, oamenii se pregatesc de sarbatoare.. Orasul a fost deja imbracat in lumini pentru a fi gata cand va sosi clipa mult asteptata... Si totusi... fara zapada parca nu e iarna.. Parca nu e spiritul iernii prezent.. Mie imi place iarna de la un timp. Mult. Dar nu foarte mult in Bucuresti. Acestea fiind spuse, pun cateva fotografii de iarna... Putine, deocamdata.







Monday, December 04, 2006

1 DeCe(?)mbrie

De cativa ani incoace, ne-am luat dupa modelul american si la capitolul asta (felul cum sarbatorim ziua nationala). Mai inainte, romanii se strangeau in piete si in parcuri sa asculte un discurs, si plecau linistiti acasa. Cu timpul, s-a format obiceiul/traditia de a se manca fasole si carnati la ceaun si asistarea la concerte si focuri de artificii. Parada de 1 Decembrie, un alt obieci format in timp, se tine de cativa ani cu strictete. Uneori in mai multe localitati, alteori doar in Bucuresti (cum a fost si anul asta). Soldati, tancuri, Hummere, elicoptere, avioane... Mi-am pus serioase intrebari daca asta o fi toata armata Romaniei... Oricum, per total a fost interesant. Acum si niste fotografii:






Mergi pe LifeStudio.ro