Tuesday, December 19, 2006

De iarna...

In asteptarea zapezii, oamenii se pregatesc de sarbatoare.. Orasul a fost deja imbracat in lumini pentru a fi gata cand va sosi clipa mult asteptata... Si totusi... fara zapada parca nu e iarna.. Parca nu e spiritul iernii prezent.. Mie imi place iarna de la un timp. Mult. Dar nu foarte mult in Bucuresti. Acestea fiind spuse, pun cateva fotografii de iarna... Putine, deocamdata.







4 comments:

  1. buna angheluta....frumoase fotografii, iarna e chiar deosebita, dar fara zapada e ca si cum nu ar fi complecta...am crezut ca macar in foto tale am sa vad putina zapada ca aici nu prea se vede acest eveniment rar...ador iarna..imi transmite o liniste si o bucurie in inima,asta am vazut si in foto astea ...apoi... cand sosesc si sarbatoriile, ma gandesc ca totul e perfect, totul e minunat...ca intr-o fotografie,as vrea sa nu se sfarseasca niciodata iarna!!!!succes in continuare..

    ReplyDelete
  2. Efecte de culoare in general potrivite, motive care (in sfarsit:p) au legatura cu tema si un panning foarte reusit la fotografia a patra (patinoarul). Felicitari!

    ReplyDelete
  3. faine cele de la patinoar...si din celelalte imi plac tonurile calde ce te duc cu gandul la o casa calduroasa cu colindatori la usa :)

    ReplyDelete
  4. Mmm, anul asta nu-i zapada. Craciunul n-a mai fostc a in copilarii. S-a mai stins din magia lui. Pozele tale sunt frumoase. Macar asa sa mai simtitm sarbatori de iarna.

    ReplyDelete

Mergi pe LifeStudio.ro