Monday, October 09, 2006

Toate lucrurile au un inceput

Un nou capitol a inceput in viata mea... Eram de ceva vreme pasionat de fotografie, dar nu faceam nimic concret. Acum postez primele cateva fotografii.
Se vede ca sunt incepator, dar sunt sigur ca, o data cu trecerea timpului, pozele din posturile mele se vor imbunatati.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~







10 comments:

  1. Am fost destul de emoţionată la vederea primilor paşi pe care un "copil" îi face şi am descoperit că şi eu sunt sensibilă in faţa frumuseţii pe care doar arta o poate revela, pentru că, da, eu consider aceste încercari nişte opere de artă! Vor fii micile capodopere de început ale micului "alt fel de pictor" şi cine ştie dacă peste ceva timp unii dintre copiii noştrii nu vor învăţa despre el în şcoală şi noi ne vom mândrii că l-am cunoscut personal. Aşa că mult succes, maestre, şi nu uita niciodată de unde ai plecat!
    Cu multă sinceritate, Deli B..

    ReplyDelete
  2. Dude nu stiu cum sa-ti spun eu nu am atatea cuvinte dulci in mine, dar tinand cont k ai postat primele fotografii mai ai ceva timp pana cand o sa fie ceva care o sa poata sa faca pe cineva sa zica wow!. Pana atunci "keep up the good work".

    ReplyDelete
  3. Mai Bogdan orice inceput e mai greu dar vad ca tu ai un inceput promitator...e bine,continua sa iti dezvolti aceasta pasiune...Mult succes!!...

    ReplyDelete
  4. Foarte misto aia cu parbrizul, imi place f mult :D
    Ies foarte misto pozele, se vede ca sunt facute cu un aparat profesional :>
    Mult succes pe viitor.

    ReplyDelete
  5. Thx guys, sper ca viitoarele mele posturi sa va placa si sa se ridice la asteptarile voastre...

    ReplyDelete
  6. Pozele sunt deosebit de dulci. Iti face placere sa le privesti. Claritatea lor dar si realismul uneori dur ce reiese din aceste poze fac nu de putine ori victime sigure vis-a-vis de fotografie. Bineinteles fotografia ta. Mult succes...si ai grija de aparat....numai cu inteligenta, pasiunea, imaginatia ta si impreuna cu aparatul de fotografiat poti sa devii cunoscut.

    ReplyDelete
  7. super poze dude :) sa-ti traiasca camera ! Continua, nu te lasa batut!

    ReplyDelete
  8. incepi sa te perfectionezi....foarte bine

    ReplyDelete
  9. Pentru inceput nu e rau. Dat fiind ca acum, in momentul in care scriu acest comment, cunosc deja si urmatoarele posturi, stiu ca ai mai multa imaginatie. Pozele sunt faine dar cel putin doua sunt cam in plus: cea cu parbrizul si cea cu firma luminoasa. Si poate si cea cu cei doi...sper sa nu se supere Laurentiu :)

    ReplyDelete
  10. "dar sunt sigur ca, o data cu trecerea timpului, pozele din posturile mele se vor imbunatati."

    Si asa a fost! :*:*

    ReplyDelete

Mergi pe LifeStudio.ro