Tuesday, April 15, 2008

Efecte secundare

Nu de putine ori am observat ca orice lucru pe care il facem, orice hotarare luam, declanseaza o adevarata reactie in lant de evenimente, viitoare posibile evenimente, sau evenimente ratate. Tot asa am observat ca lucrurile cu care ne petrecem timpul uneori neinsemnat au un impact major asupra calitatii vietii noastre.

Eu va propun ca macar saptamana care urmeaza sa fiti mai atenti atunci cand faceti o alegere, sa va ganditi de doua ori atunci cand vreti sa spuneti un lucru, pentru ca toate acestea vor avea un efect in viata voastra. Va propun de asemenea sa iesiti mai des din casa, sa priviti natura si sa luati o gura de aer proaspat.















Monday, April 14, 2008

Super oferta

Eu sunt Bogdan. Sunt fotograf. Sunt instructor explo. Sunt QA Tester. Sunt student. Sunt angajat. Sunt frate. Sunt unchi. Sunt fiu. Sunt prieten. Sunt cinefil. Sunt forumist. Şi multe altele. Nu neapărat în ordinea asta. Toate la acelaşi preţ. Sunt la super oferta (nu, nu mă vând).

Nu odată mi s-a întamplat să vreau să fiu în mai multe locuri deodată, şi să mă ocup de toate şi de toţi, dar din păcate nu deţin nici măcar puteri de Superman, Batman sau Spiderman, darămite să fiu omniprezent sau să călătoresc prin timp şi spaţiu după bunul plac... Bine că măcar tehnica ne poate arăta cum ar fi dacă lucrul ăsta ar fi posibil.

Nişte experimente drăguţe cu ai mei (Uitaţi-vă bine. În fiecare poză este o singura persoană):




Mergi pe LifeStudio.ro