Sunday, January 28, 2007

No words... Just pain

Fotografia este o cale potrivita pentru a-mi exprima sentimentele...

















Tuesday, January 23, 2007

Din nou la munte

Ma intreb uneori de ce e viata asa anosta. De ce ne plictisim asa de repede. De ce nu iti indeplinesti decat 30% din vise. De ce viata este scumpa. Ma intreb de ce nu ne permitem excursii in Caraibe, expeditii pe Himalaya, sau rafting prin Marele Canion. Ma intreb uneori pentru ce traim. De ce nu ne intreaba nimeni cand ne nastem daca ne dorim viata cu toate esecurile ei, daca ne dorim familia care ne este data sau daca suntem multumiti de drumul pe care il vom avea. Si totusi e ciudat cum lucrurile marunte, cum ar fi un zambet, o privire luata pe furis, sau un "te iubesc" iti pot lua mintea de la partea goala a paharului. Suntem fiinte sociale. Umblam in haita, comunicam prin multe tipuri de limbaj, si de multe ori ne lasam condusi de instincte. Ce vreau sa spun de fapt? Nu cred ca imi doresc sa inteleg...

P.S: Stiu ca textul nu are legatura cu fotografiile :|

















Wednesday, January 17, 2007

X-perimente

Noua, oamenilor ne place sa facem experimente.. Ne place sa ne testam propriile limite, sa testam rabdarea celor din jurul nostru, sa ne lasam viata atarnata de un fir de ata si sa vedem cat timp rezista. Avem o curioasa atractie de a incerca cat de elastic e elasticul. Nu despre astfel de experimente este vorba aici, ci de experimente fotografice. In loc de viata, nervii si sanatatea mea, am folosit aici jocuri de lumina, timpi mari de expunere si o lupa.

Incepem cu ceva simplu, dar important. "Highlight the things that matters":



Poate s-a intrebat vreodata cineva, de ce nu ne putem vedea ingerul pazitor. "Invizible Angel":



Sau poate daca exista extraterestrii. Viata pe alte planete. Vizitatori din spatiu. "The vizitor":



Multe raspunsuri le putem afla daca ne documentam. Cu cat citesti mai mult, cu atat neuronii sunt mai vii, iar sinapsele isi fac mai bine treaba. Asa ca "Search for the books":



Interesant este cum o persoana poate fi considerata a fi uneori un inger, "The Angel inside of me":



Dar poate fi vazuta si ca demon. "Be careful what you wish for":



Pana la urma, pot afirma "My brother is an angel" (ghilimelele sunt binevenite :P):



Si ce e mai frumos pe lumea asta decat tara in care traim? "Romania":



Doua desene cu lumina:




In viata trebuie sa mai te si joci... Un prieten bun spunea: "Trebuie sa fii nebun in ziua de azi, ca sa nu innebunesti!". Cred ca intelegeti ce-a vrut sa spuna....

Later edit: Pentru ca nu prea au inteles cei care s-au uitat aici prea multe, am sa explic un pic mai mult despre ce e vorba. In cele cu desene, am setat aparatul pe timp de expunere mare (20-30 secunde), si am desenat in aer (eu sau fratele meu) cu telefonul mobil (cea mai la indemana sursa de lumina). Bineinteles, senzorul a inregistrat ca fiind o linie continua ceea ce, de fapt, era telefonul mobil. Celelalte sunt facute printr-o lupa. Portiunea marita si focalizata, e imaginea care se vede prin lupa.
Mergi pe LifeStudio.ro