Monday, November 27, 2006

Daria

Meet Daria. She is a very cute little girl, but she can't stay put, and she is camera shy. I could hardly shoot some photos of her. I post only one for today...

Monday, November 20, 2006

Iesire fotografica Softpedia

Ne-am intalnit la 5:30 duminica dimineata dupa ce vorbiseram o saptamana despre asta. Am facut cunostinta, ne-am urcat in masini si am plecat. Nu am ajuns la timp la un lac, asa ca am urcat pe niste dealuri sa prindem rasaritul...




Din pacate a fost foarte multa ceata, iar rasaritul nu a fost excelent... Am plecat spre lacuri, in speranta ca vom prinde ceva frumos acolo.






Dar si pe acolo era ceata foarte deasa, si cam greu trageam altceva in afara de "marele gri". Am plecat apoi spre maiastra si celebra manastire Comana (eu sincer nu auzisem de ea), dar am fost dezamagiti si acolo de ce am gasit.





Ca o ultima incercare de a gasi subiecte incitante (poate si niste wild life), am plecat la un alt lac din apropiere, mai ales ca se mai ridicase ceata.




Si cam atat. Per total, a fost buna iesirea, dar sa speram ca la urmatoarea vom avea si vreme buna.Eu sper ca am tras cateva cadre care sa placa...

Friday, November 10, 2006

In viata nu e totul cum te astepti..

Pe zi ce trece imi dau seama ca viata nu e asa de roz cum ti-o imaginezi, ca planurile cele mai frumoase nu se indeplinesc intotdeauna, si ca e foarte reala expresia "e prea frumos sa fie adevarat"...Cand vad ca in romania nu prea ai sanse la o viata decenta, si mai trebuie si sa traiesti printre oameni morocanosi si nesimtiti, cand ma gandesc ca daca nu cheltuiesc nici un ban din salariu timp de.....hmmm....250 ani am si eu o sansa sa imi iau o casa... imi vine sa imi iau lumea in cap...Si in plus, toti prietenii mei pleaca, sau sunt departe, sau nu au timp....si esti oarecum obligat sa duci o viata mediocra...life sucks!!!

Niste fotografii sa mai imi iau gandul de la jumatatea goala a paharului:





Friday, November 03, 2006

White smoke

Hmmm...Niste experimente pentru azi... A cazut azi prima zapada. Abia astept prima mea iarna "fotografica" :P. Si mai stiu cel putin inca o persoana care vroia zapada mai mult decat mine. Iarna e cel mai pufos anotimp... dar mai e pana atunci, asa ca voi scrie despre asta dupa ce voi posta si niste fotografii in tema.

P.S.: (in special pt Vali Criticu') Nu toate fotografiile au legatura cu titlul :P.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~







Mergi pe LifeStudio.ro