Monday, April 30, 2007

Dirt Bike

Te urci pe bicicleta, dai o pedala, dai doua. Respiratia devine greoaie uitandu-te la rampa care te asteapta inainte. Pe masura ce prinzi viteza, iti incordezi mainile pe ghidon, in speranta ca nu il vei scapa la aterizare. Urci pe rampa, strangi din dinti, ridici de ghidon. Inima iti sta in loc pentru o fractiune de secunda cat te aflii in aer. Nu mai auzi nimic. Nu mai vezi decat portiunea de aterizare, si speri ca totul va merge bine. Deodata simti o smucitura puternica. Ai atins pamantul. Te mai relaxezi. Nu pentru mult, pentru ca urmeaza cea de-a doua rampa.





















Thursday, April 26, 2007

HDR II

Alte noi incercari.







Wednesday, April 11, 2007

Constanta

Nu mai fusesem demult la Constanta. Cel putin nu de cand mi-am luat "Deselere". Asa ca am avut ocazia sa pastrez si eu cateva cadre amintire de acolo. Primele cateva:







Sunday, April 01, 2007

Despre nereusita

Am citit vreo doua zile despre tehnica foto HDR (High Dynamic Range). Am fost foarte incantat de ceea ce am vazut la altii, si am zis ca trebuie neaparat sa incerc si eu. Mi-am luat bucuros trepiedul si aparatul la serviciu, cu gandul ca imediat dupa ce termin, sa prind ceva lumina. La lacul morii. Ajung eu foarte bine dispus acolo, imi las jos rucsacul, scot trepiedul, imi gasesc o pozitie, il asez, montez aparatul, trag cateva cadre de proba, si zic: gata. Ma apuc sa trag pt HDR (aceeasi imagine cu intensitati diferite de lumina). Trag aer in piept, imi tin respiratia, declansez. Nimic. Hmmm, mai incerc odata. La fel. Liniste. M-a lasat bateria. Cum nu aveam ce face, scrasnesc din dinti, strang din pumn si imi culeg echipamentul. Doua zile mai tarziu. Primul meu HDR, facut din cadre de test. Mi-am promis mie insumi ca am sa fiu mai atent de acum.


Mergi pe LifeStudio.ro